All4Friends in Bremen

23 mei 2015

 

Dag 0

 

Hier zijn we dan, in Bremen. Ongeveer een uur rijden naar Hamburg, maar wij starten pas vanavond om 18.30 uur. Vandaag is het dus in alle rust voorbereiden. Onze laatste teamlid Thijs voegt zich vandaag nog toe aan het team en iedereen wordt nog voor de laatste keer gebriefd. Wat kan er nog mis gaan?

 

Gisteren zijn we aan het begin van de avond aangekomen bij het hostel in Bremen. Na een hartelijk ontvangst en het verdelen van de kamers, hebben we de busjes geparkeerd en zijn we de stad in gegaan.

 

Nadat alles was geregeld, konden we eindelijk in de stad iets gaan eten met z’n allen. We hadden een lekker Italiaans restaurant gevonden. Een heerlijke pastamaaltijd, een dag voor de RoPaRun, we konden het niet beter treffen. Met een groepje hebben we nog even afgesloten aan de boulevard van Bremen en toen naar bed.

 

Vandaag bereiden wij ons dus in alle rust voor, maar de spanning begin je al te voelen. Om 14:00 gaat Team Groen naar Hamburg voor de start om 18:30. Team Roze blijft de hele dag in Bremen. Straks wordt het afzien, maar we hebben er veel zin in. Hopelijk zien wij nog wat bekenden aan Ermerstrand zondag en anders zien we jullie maandag aan de Coolsingel.

Last modified on zaterdag, 23 mei 2015 08:49