Team All4Friends doet het weer!

31 mei 2015


Zaterdag 23 mei was de start van de Roparun. In totaal zijn er 315 teams gestart vanuit Parijs en Hamburg. Team All4Friends heeft na jaren vanaf Parijs te zijn gestart besloten dit jaar vanuit Hamburg te vertrekken. 

Na maanden van voorbereiding, het vinden van sponsors, en het houden van geld inzamelacties was het vrijdag 22 mei eindelijk zo ver. Het volledige team van 25 lopers, fietsers, chauffeurs, navigators, verzorgers en catering vertrok richting Hamburg om daar zaterdag in de vroege avond te starten. Een nieuwe route die ons langs enorme industriegebieden in Hamburg en Bremen stuurde, maar ook door prachtige landschappen als Drenthe, Nationaal Park de Hoge Veluwe en de Betuwe. 

Onderweg waren er door diverse steden en brandweerkorpsen leuke evenementen georganiseerd, zodat de teamgenoten ook tijdens hun inspanningen een hart onder de riem gestoken kregen.  

In Alblasserdam zijn een aantal zeer trouwe supporters ons komen aanmoedigen, waardoor ook de laatste kilometers weer vlot voorbij waren. Om iets over half 3 op maandagmiddag finishte Team All4Friends in Rotterdam, waardoor uiteindelijk de ca. 565 km met een gemiddelde snelheid van 12,72 km per uur afgelegd is in 44 uur en 12 minuten. Foto’s zijn terug te vinden op onze website www.teamall4friends.nl 

Langs deze weg willen wij natuurlijk al onze sponsoren bedanken en laten wij weten volgend jaar weer gewoon van de partij te zijn. Dan weer vanaf Parijs! 

Last modified on zondag, 31 mei 2015 11:23