Roparun wederom geslaagd

14 juni 2018

Van 20 tot enmet 22 mei was het eindelijk zo ver. Maanden van voorbereiding, organiseren van acties en sponsors zoeken konden we eindelijk voor Stichting Roparun laten zien wat we over hebben voor dit prachtige goede doel.

De start was wederom in Parijs, iets eerder dan vorig jaar. Allereerst rennen door de hectiek van een miljoenenstad en dan het platteland op en de nacht in. Het blijft een spannende, enerverende en vooral team-bouwende activiteit zo'n estafetteloop. De basiskampen stonden op goede plaatsen, de lopers waren fit, een professionele kok gaf ons onze broodnodige calorieën en niet te vergeten onze massagedames hebben steeds alles weer losgeknepen.

Met prachtig weer (een klein buitje in België daargelaten) hebben we de 523 km weer afgelegd. Met een lach, een traan in Oud-Beijerland waar iedereen in het dorp ineens 'You never walk alone' ging zingen en met een mooie groep mensen die elkaar hielp om het doel te bereiken.

Uiteindelijk staat de teller bij Stichting Roparun weer op meer dan 5 miljoen Euro die opgehaald zijn. Dat hebben we toch maar weer mooi voor elkaar met zijn allen.

Sponsors bedankt! Zonder jullie hadden we dit kunnen bereiken.

Familie en vrienden bedankt! Ook jullie dragen je steentje bij.

Teamgenoten bedankt! We hebben het weer geflikt!

Last modified on vrijdag, 15 juni 2018 06:58