Ons nieuwsarchief

 • Warme Run-bike-run training 19 april
  20 Apr, 18

   

  Als team zijn we al aan het aftellen: nog precies 1 maand en dan staan wij aan de start in Pari...

  Warme Run-bike-run training 19 april

   

  Als team zijn we al aan het aftellen: nog precies 1 maand en dan staan wij aan de start in Parijs! Vandaag stond er een run bike run training op het programma. Dat waren 20 warme kilometers door Vlaardingen en Schiedam maar alles voor een goede voorbereiding op volgende maand. Onze catering was ook aanwezig voor een lekker verfrissend bekertje water en natuurlijk een bak koekjes! Deze warme zomerse avond in april kunnen we afvinken als een geslaagde trainingsavond. 

   

   

   

   

 • Update maart 2018
  25 Mar, 18

  Ook in maart hebben we natuurlijk niet stil gezeten. Run-bike-run, voorbereidingen mini en de Ropa...

  Update maart 2018

  Ook in maart hebben we natuurlijk niet stil gezeten. Run-bike-run, voorbereidingen mini en de Roparun zelf natuurlijk.

  Door ziekte en vakantie werd de run-bike-run-by-night uitgesteld, maar niet afgesteld. 15 maart zijn we alsnog met een flinke groep van team All4Friends, alsmede met wat trainingsgenoten van de MILA groep van atletiekvereniging Fortuna op pad gegaan voor een kleine 20km run-bike-run. In de stromende regen, zwiepende wind langs de Waterweg, maar met een dankbaar kopje thee halverwege hebben we de hesjes en de teamspirit getest... en dat ging allemaal goed!

  25 April organiseren we weer de mini in Rhoon. Een iets andere opzet dan in de afgelopen jaren, maar desalniettemin staan de kinderen van de Don Bosco school klaar om ons te steunen. De voorbereidingen zijn in volle gang.

  En tot slot zijn veel van onze lopers in training voor de hele marathon van Rotterdam, maar ook de fietsers rijden door weer en wind hun kilometers. Kortom, langzaamaan ontwaken we weer uit onze winterslaap. Op naar Pinksteren!

 • Run-bike-run 2018
  13 Jan, 18

  Met veel plezier hebben we de eerste run-bike-run training afgelegd. Hetzelfde rondje als vorig ja...

  Run-bike-run 2018

  Met veel plezier hebben we de eerste run-bike-run training afgelegd. Hetzelfde rondje als vorig jaar maart. 35 kilometer vanaf Vlaardingen, via Maassluis, de Nieuwe Waterweg, door het Westland en de Broekpolder weer terug. Dit jaar gelukkig een stuk minder wind en met een aantal dagsponsors in ons midden. Het ging vooral om het groepsgevoel, het uittesten van de GPS-en en natuurlijk het Roparun gevoel weer krijgen.
  Het was weer een echte teamprestatie. De dames van de catering hebben heerlijk op een aantal punten onderweg voor warme thee, ontbijtkoekje en een cola'tje gezorgd. Een aantal chauffeurs fietste vrolijk mee en trotseerde de kou met ons. Overige teamleden die er niet bij konden zijn hebben online de prestatie gevolgd en gesteund.

   

  Het was weer een top rondje met een topteam. Op naar de nachtloop in februari! Foto's>>

   

   

 • Eindstand hammen-kerstactie
  24 Dec, 17

  Onze hammen-kerstactie heeft ongelooflijk veel positieve respons gehad. Dit jaar dachten we de sta...

  Eindstand hammen-kerstactie

  Onze hammen-kerstactie heeft ongelooflijk veel positieve respons gehad. Dit jaar dachten we de stand van vorig jaar te kunnen benaderen, ware het niet dat onze wereldberoemde lekkernij gretig aftrek vond. We hebben er met zijn allen keihard ons best voor gedaan, waarbij natuurlijk de leverancier van de hammen niet vergeten moet worden. Dankzij hem en ons teamlid die ze allemaal in zijn vrije tijd heeft bereid en ingepakt kunnen we nu drie-en-veertig-honderd Euro bijschrijven!

  Rest ons u allen nog smakelijke feestdagen te wensen en een knalgoed 2018!

   

 • Beenhammen actie
  15 Dec, 17

   

  Ook een mooie beenham gekocht bij ons team? Klik dan op de foto om te zien hoe hij precies bereid...

  Beenhammen actie

   

  Ook een mooie beenham gekocht bij ons team? Klik dan op de foto om te zien hoe hij precies bereid wil worden. Eet smakelijk!

 • De uitdaging van 2018
  17 Nov, 17

  Het jaar 2017 sluiten we mooi af. We hebben een succesvolle Roparun gehad in juni, we hebben een m...

  De uitdaging van 2018

  Het jaar 2017 sluiten we mooi af. We hebben een succesvolle Roparun gehad in juni, we hebben een mooi bedrag opgehaald en we hebben een fijn team met nieuwe mensen die zich weer prima hielden in het collectief. In september begonnen voorzichtig de voorbereidingen voor 2018. We hebben onze eerste teamvergadering gehad, de hammenactie is weer in volle gang en afgelopen weekeinde was de eerste Roparun 2018 bijeenkomst in Rotterdam.

  Van 19 - 21 mei vindt de Roparun 2018 plaats. Een editie waar met spanning naar uit gekeken gaat worden. In de bijeenkomst van 11 november blijkt dat er best wel wat dingen veranderen. Rully wordt uit de route gehaald, zo ook het enge bos en Barendrecht gaat zijn gezellige plein verbouwen. De grootste impact heeft echter de verbouwing van de Maastunnel en de Coolsingel in Rotterdam. De Erasmusbrug moet open blijven en gaat dus uit het parcours. En de al zo vele jaren feestelijke finish locatie op de Coolsingel wordt verplaatst. In 2018 gaan we door de kubuswoningen en finishen we naast de Markthal op de Binnenrotte.

  Wij hopen natuurlijk dat onze fans en familieleden die ook goed weten te vinden op Pinkstermaandag. Vlak bij Station Blaak, dus dat moet goed komen!

 • Kerstactie 2017
  20 Oct, 17

  Voor Team All4Friends is afgelopen week de Roparun 2018 officieel van start gegaan met onze eerste t...

  Kerstactie 2017

  Voor Team All4Friends is afgelopen week de Roparun 2018 officieel van start gegaan met onze eerste team vergadering. Achter de schermen zijn wij natuurlijk al weer wat langer bezig met de evaluatie van afgelopen editie en de voorbereidingen voor het Pinksterweekeinde 2018.

  Ook dit jaar willen wij weer proberen zoveel mogelijk geld op te halen, en om te beginnen doen we dat met onze ovenheerlijke hammetjes. En ook dit jaar wordt het grootste deel van de bijdrage voor de hammen overgemaakt naar Stichting Roparun. Wil je weer of ook eens een keer zo'n heerlijk hammetje serveren tijdens de kerstdagen, bestel hem dan vóór 26 november 2017 bij je contactpersoon van Team All4Friends.

 • Start 2018
  1 Oct, 17

  Roparun 2018. Team 4, Team All4Friends, heeft zich weer ingeschreven! We starten wederom vanaf Par...

  Start 2018

  Roparun 2018. Team 4, Team All4Friends, heeft zich weer ingeschreven! We starten wederom vanaf Parijs. In het Pinksterweekeinde (van 19 t/m 21 mei 2018) zullen we met bijna hetzelfde team als in 2017 de uitdaging weer aan gaan. Tot die tijd zijn er natuurlijk weer de voorbereidingen, acties, trainingen. En natuurlijk zijn wij ook voor de komende editie weer op zoek naar sponsors. Niet alleen om ons te helpen dit fantastische avontuur te volbrengen, maar zeker ook om wederom zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting Roparun en voor mensen met kanker.

 • Wat een mooie eindstand!
  5 Jul, 17

  Geweldig, wat een mooie eindstand € 17.526,77! Hiermee is 2017 een van de succesvolste jaren van t...

  Wat een mooie eindstand!

  Geweldig, wat een mooie eindstand € 17.526,77! Hiermee is 2017 een van de succesvolste jaren van team All4Friends.

  In veel opzichten was het een bijzonder jaar:

  - Wij hebben dit jaar veel nieuwe sponsors weten te vinden, die dit avontuur en ook deze eindstand mogelijk hebben gemaakt.

  - Wij hebben met veel plezier een aantal goede acties georganiseerd. Wat te denken van die fantastische hammen met kerst en pasen. En ook niet te vergeten al die honderden kinderen die rondjes hebben gerend in het Park van Rhoon.

  - Wij hebben met veel plezier samen getraind tijdens de diverse run-bike-runs. In regen, kou en zonneschijn.

  - Wij hebben met een bijna geheel vernieuwd team ook dit jaar weer plezier gehad en met en voor elkaar hard gewerkt om de route tussen Parijs en Rotterdam af te leggen.

  - Wij zijn 19e geworden (van de 231 teams), met een gemiddelde snelheid van 12,47 km/u.

   

  In een woord: FANTASTISCH.

  Het is nu de tijd van rust en voorbereidingen voor de Roparun 2018. Voor nu willen wij iedereen bedanken die aan de afgelopen editie een bedrage heeft geleverd, top!

   

 • Roparun 2017
  6 Jun, 17

  We zijn weer veilig thuis! Afgelopen weekeinde hebben wij weer deel mogen nemen aan de Roparun. Za...

  Roparun 2017

  We zijn weer veilig thuis! Afgelopen weekeinde hebben wij weer deel mogen nemen aan de Roparun. Zaterdagavond rond 21:24 startten wij in Parijs, en ruim 42 uur later kwamen wij op maandagmiddag rond 15:40 uur aan op de Coolsingel in Rotterdam. Met een gemiddelde van bijna 12,5 km per uur (precies onze opgegeven snelheid) hebben we de ruim 527 km afgelegd (exclusief wat extra kilometers hier en daar).

  Het was wederom een memorabele Roparun. Met een 'onervaren' team zijn we op pad gegaan. En ook dit jaar laat zien dat mensen die elkaar niet of nauwelijks kennen, een fantastisch geheel kunnen vormen. Blijkbaar is een duidelijk doel belangrijk om die eenheid te verkrijgen. Iedereen stond voor elkaar klaar. Dag en nacht werd er gelachen, geslapen, gesnurkt, gegeten en gemasseerd. Er zijn spieren gevonden waar we het bestaan niet van wisten, er zijn persoonlijke doelen bereikt waar we vooraf misschien nog aan twijfelden. We stonden voor elkaar klaar, zeker ook op de momenten dat het lastig was of niet meer ging. We hielpen elkaar om verder te gaan en we moedigden elkaar aan als het even pittig werd.

  Team All4Friends heeft het gewoon weer gedaan en dat dank zij een aantal zeer belangrijke elementen buiten het team. Dank aan alle familie, vrienden, kennissen en overige belangstellenden. Jullie hebben ons gedurende de voorbereidingen, maar zeker ook tijdens de run op allerlei manieren enorm gesteund en gemotiveerd.

  Dank ook aan onze sponsors. Alleen met behulp van jullie giften konden we dit avontuur aan gaan en zo al het geld dat we met onze acties opgehaald hebben overmaken aan stichting Roparun. Want daar ging het natuurlijk uiteindelijk om. Wij wachten nog op de eindbedragen van de sponsorloop en zullen dan de eindstand van 2017 bekend maken.

  Voor nu... wij gaan herstellen en deze bijzondere ervaring verwerken. Tot volgend jaar?!

 • Klaar voor de start
  2 Jun, 17

  Roparun 2017, het is al weer zo ver... bijna een jaar geleden hebben we met een paar bedacht de do...

  Klaar voor de start

  Roparun 2017, het is al weer zo ver... bijna een jaar geleden hebben we met een paar bedacht de doorstart te maken nadat veel van onze vrienden zich in hun gezinsleven gingen storten. Er is een heleboel veranderd. We hebben een andere teamcaptain, 16 van de 24 teamleden zijn nieuw en oudgedienden zetten zich op ander vlak in. Het leuke is, dat we nog steeds een leuke, sportieve club zijn.

  We hebben oefenlopen gedaan in kou, regen, storm en zonneschijn (hier een leuk filmpje).
  We hebben eigenlijk alle spullen die we nodig hebben in het weekeinde gesponsord gekregen.
  We hebben nieuwe shirts.
  En... we hebben er zin in. Het begint te kriebelen.

  De spullen zijn ingepakt en morgenochtend rond half 11 vertrekken we richting Parijs om dan rond 21:24 uur te starten. De verwachting is, dat we dan op maandagmiddag na half 4 in Rotterdam finishen. Op de Coolsingel. Zien we je daar maandag?

  Wil je ons een hart onder de riem steken, laat dan een berichtje achter op ons gastenboek. Wel zo leuk.

   

   

 • Teamindeling bekend
  25 May, 17

  Team All4Friends bestaat uit 2 sub-teams die elkaar aflossen. Team Azuur en Team Navy. Daarnaast is ...

  Teamindeling bekend

  Team All4Friends bestaat uit 2 sub-teams die elkaar aflossen. Team Azuur en Team Navy. Daarnaast is er een support team dat tijdens de run de hele logistiek en ondersteuning organiseert.


  Team Azuur
   

  Navigatie: Fop
  Lopers: Ard, Jarno, Ronald van Steeg, Rune
  Fietsers: Robert, Niek

  Team Navy 

  Navigatie: Richard
  Lopers: Michiel, Paul Johan, Paulina, Rustom
  Fietsers: Robbie, Jolanda

  Support

  Chauffeurs: Murat, Pascal, Rienus, Peter (vrachtwagen)
  Catering: Mireille & Monique
  Masseur: Inge & Lizzy
  Pleisterplakker: Linda
  Coördinatie: Geert-Jan
  Mental Coach: Ronald Pol

   

 • Mini van Rhoon 2017
  21 May, 17

   Op 18 mei jl. was het weer feest in Rhoon. De muziek schalde door het park, de leden van Team All...

  Mini van Rhoon 2017

   Op 18 mei jl. was het weer feest in Rhoon. De muziek schalde door het park, de leden van Team All4Friends stonden er klaar voor: de Mini Roparun voor basisscholen in Rhoon stond op het programma. Zo'n 600 kinderen van Don Boscoschool, Julianaschool en De Overkant kwamen met veel plezier weer rondjes rennen voor het goede doel. Het weer speelde gelukkig ook mee vandaag, en zo werden vele, vele rondjes gerend onder luide aanmoediging van de speaker, de ouders en grootouders van de kinderen en schoolgenootjes.

  Al vele jaren wordt deze dag met succes georganiseerd, maar nog nooit was de aandacht zo groot. Diverse gemeentelijke instanties hebben hun diensten aangeboden en stonden voor ons klaar, er kwam een reporter van RTV Albrandswaard een interview afnemen en de plaatselijke krant plaatste een leuk stukje. Niet te vergeten zijn ook de vrijwillige dames van de EHBO. Zij stonden zoals elk jaar de vermoeide kinderen bij, en plakten waar nodig die pleister die op dat moment even nodig was. Kinderen in rolstoel, op een step, met een arm in het gips of nog herstellend van zware operaties, allemaal wilden ze hun bijdrage leveren.

  Voor ons was het weer een geweldige dag, wij hopen ook voor iedereen die meegedaan heeft. Er staan een aantal foto's op deze site, het merendeel staat hier>>

 • Oefenloop 14 mei 2017
  17 May, 17

  Op zaterdag 14 mei vond de presentatie van onze nieuwe shirts, alsmede de laatste trainingsloop pl...

  Oefenloop 14 mei 2017

  Op zaterdag 14 mei vond de presentatie van onze nieuwe shirts, alsmede de laatste trainingsloop plaats. In 2 teams startten wij bij het pannenkoekenhuis in Barendrecht, om door de Heijnenoordtunnel richting de Hoekse Waard te lopen. Na de tunnel ging het ene deel linksaf, de rest rechtsaf om in een grote bocht bij de Manege in Zuid-Beijerland uit te komen. Aldaar had de catering de partytent opgezet, die bij aankomst van de lopers ook al weer weggewaaid was. Daar testen we voor. De zandzakken zullen gevuld worden om tijdens de Roparun als ankers dienst te kunnen doen. Gelukkig was de bar van de manege beschikbaar voor ons, en kon er gewoon koffie, thee en appeltaart geserveerd worden. Het was fantastisch loop-weer en de sfeer zat er best goed in. Na afloop hebben we een pannenkoek gegeten en hebben een paar teamleden nog even wat zaken doorgesproken. Al met al een geslaagde dag. We zijn er wel klaar voor! Bij de foto's zijn wat leuke plaatjes te vinden.

 • Training 14 mei
  12 May, 17

  Zondag 14 mei, moederdag, maar ook de dag van onze testloop. Bijna het gehele team zal meedoen aan...

  Training 14 mei

  Zondag 14 mei, moederdag, maar ook de dag van onze testloop. Bijna het gehele team zal meedoen aan onze testloop op deze dag. De start is bij het pannenkoekenhuis in Barendrecht. Hierna volgt een route van ca. 60 km, die door het ene team linksom en het andere rechtsom afgelegd gaat worden. Halverwege - bij Manege de Mustand in Zuid-Beijerland - zal ons support team een basiskamp opzetten en zorgen voor de verzorging.

  Wij zullen deze route afleggen zoals we de Roparun ook willen aanpakken. Per koppel een run-bike-run van ca. 4 km, waarna de koppels wisselen. Een nieuw systeem voor ons team, wat de nodige rust voor de chauffeurs zou moeten geven.

  Wil je ons volgen, dan kan dit op onze site. Onze live pagina wordt namelijk die dag ook uitgetest. Kijk op http://www.teamall4friends.nl/live om te zien waar team 1, team 2 en het support team zich bevinden.

 • Drukke maand voor de boeg
  30 Apr, 17

  Het lijkt allemaal erg rustig. Onze mascotte neemt het er nog maar even van... er is nog iets meer...

  Drukke maand voor de boeg

  Het lijkt allemaal erg rustig. Onze mascotte neemt het er nog maar even van... er is nog iets meer dan 1 maand te gaan en de voorbereidingen lopen vlot. Het wisselschema is zo goed als klaar, de materialen bijna allemaal geregeld en de kriebels beginnen te komen.

  De komende maand staat in het teken van een aantal evenementen van onszelf. Allereerst op moederdag de oefenrun van zo'n 60 km in de Hoekse Waard, daarna op de 18e de sponsorloop in Rhoon en vlak daarna onze laatste teamvergadering. Ook zullen we onze nieuwe t-shirts presenteren en zal de teamindeling bekend gemaakt worden. Kortom, reden genoeg om ons nog even te blijven volgen!

 • Sponsors in de spotlight
  13 Apr, 17

  De Roparun is geen Roparun als er geen sponsors zijn die de teams helpen in het bereiken van hun d...

  Sponsors in de spotlight

  De Roparun is geen Roparun als er geen sponsors zijn die de teams helpen in het bereiken van hun doel. Ook Team All4Friends heeft ondertussen weer een aantal sponsors gevonden, die ofwel financieel, ofwel in goederen ons ondersteunen. Dankzij hen kunnen wij dit avontuur aangaan en al het geld dat wij ophalen met onze acties ook daadwerkelijk overdragen aan de Stichting Roparun. Tenslotte doen we mee om zoveel mogelijk in te zamelen voor deze mooie stichting die tot doel heeft mensen met kanker te helpen. Het motto is al jarenlang: “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”.

  Daar doen we het voor, met zijn allen... sporters, support, supporters en sponsors!

  Kijk hier wie ons allemaal sponsort >>

 • Winderige 2e run-bike-run
  22 Mar, 17

  Zondag 19 maart stond de 2e run-bike-run op het programma. Een groot deel van het team stond al we...

  Winderige 2e run-bike-run

  Zondag 19 maart stond de 2e run-bike-run op het programma. Een groot deel van het team stond al weer vroeg klaar in Vlaardingen om een rondje van 36km af te leggen. De weersvoorspellingen waren redelijk, het bleef in ieder geval droog. Stipt 10:00 uur gingen we van start. Fietsers, lopers, chauffeurs op de fiets, een navigator met camera op de fiets en 2 verzorgers voor onderweg in de auto. Al snel bleek de wind het ons niet makkelijk te maken. De route liep langs de Nieuwe Waterweg knalhard tegen de wind in. De fietsers hadden zelfs moeite op hun tweewieler te blijven zitten.

  Na net geen 3 uur kwamen we weer aan bij ons startpunt. Het vooraf gestelde doel van 13km/u gemiddeld hebben we bereikt. Al met al was het weer een goede training. We hebben van beide trainignen een leuke foto impressie op de site gezet.

 • Paasactie
  17 Mar, 17

  We hebben weer een actie. Ook voor de paasdagen willen wij onze familie, vrienden, kennissen en over...

  Paasactie

  We hebben weer een actie. Ook voor de paasdagen willen wij onze familie, vrienden, kennissen en overige sponsors een gegrild of gekookt/gerookt hammetje voor een klein bedrag aanbieden. Tijdens de kerstdagen hebben we er zo'n 200 verkocht. De reacties zijn enorm positief geweest. Zo positief zelfs, dat de laatste weken de roep om nog zo'n actie serieuze vorm begon aan te nemen. Onze held Ronald heeft besloten er nog een keer voor te gaan. In zijn eigen tijd, met goedkeuring van zijn werkgever Vollebregt gaat hij weer aan de gang. Heb je interesse? Laat dan vóór 31 maart 2017 een berichtje achter op de WhatsApp of via onze Facebook pagina https://www.facebook.com/teamall4friends/.

 • Run-bike-run training
  5 Feb, 17

   

  Nog maar iets meer dan 115 dagen en dan gaat de Roparun al weer van start. Tijd om eens met elkaa...

  Run-bike-run training

   

  Nog maar iets meer dan 115 dagen en dan gaat de Roparun al weer van start. Tijd om eens met elkaar te oefenen. Het team is dit jaar op veel punten gewijzigd, dus het is wel fijn als we een beetje het teamgevoel gaan krijgen. Hiertoe stond een run-bike-run op het programma. Een mooie route door het mistige landschap van de Broekpolder, ten noorden van Vlaardingen. We hadden 4 loop-ren teams samengesteld, die tezamen gemiddeld ongeveer even hard liepen. Daarnaast waren er een paar fietsers om de route te wijzen, hadden we een teamgenoot met bananen, zoete thee en een soepje onderweg en was een van onze chauffeurs zo goed om op zijn ligfiets mee te rijden en wat foto's te maken.

  De route was zeer mooi (voor wat we konden zien in de mist). Door de polder, langs velden en wegen, mooie natuur, vele vogels en op een gegeven moment zelfs een bleek zonnetje. Ruim 25 kilometer werden afgelegd, afwisselend 1km fietsen en dan weer een km rennen. Een enkeling vond de route wat kort, een andere had best stramme spiertjes aan het einde.

  Een hele leuke training, met een goede sfeer. Dat beloofd veel goeds met Pinksteren!