Team All4friends voor de Roparun:
 “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

 

Wie zijn wij?

Wij zijn niet specifiek aan een bedrijf of vereniging verbonden. Wij zijn een team wat bestaat uit vrienden van vrienden die het leuk vinden om aan de Roparun mee te doen en ons op deze wijze in te zetten voor het doel.  Daarom is onze teamnaam ook zo doeltreffend: All4Friends. Alles voor onze vrienden.

Je doet het niet voor jezelf, maar voor die ander. En wie heeft er tegenwoordig niet iemand in de vrienden/familiekring die lijdt of geleden heeft aan kanker?

Ons team is een voortzetting van het team Rhoon 2000, opgericht in 2000. Als Team All4Friends lopen wij nu zo’n 7 jaar mee. Dit jaar vertrekken we uit Bremen.

Wat is de Roparun?

De Roparun is een estafetteloop van ongeveer 520 kilometer van Parijs of Bremen terug naar Rotterdam waarbij mensen, in teamverband, een sportieve prestatie leveren om op die manier geld op te halen voor mensen met kanker. Ook wel een avontuur voor het leven genoemd. Dat blijkt overigens ook uit het motto wat al jaren is: "Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven".

Een Roparun team bestaat uit maximaal acht lopers die ieder gemiddeld zo'n 65 kilometer lopen oftewel; meer dan 1 ½ marathon. Daarnaast bestaat een team uit minimaal twee fietsers en nog een aantal mensen in de begeleiding. Denk hierbij aan chauffeurs, verzorgers, cateraars en team captain. Teams zijn zelf verantwoordelijk voor de invulling van deze taken en gemiddeld bestaat een team uit 25 personen.

Meer info vind je op: www.roparun.nl

 Eindstand 2019:

12664,-

Snel helpen?

Activiteitenagenda

Feed
18-10-2019
-
18-10-2019
Eerste Teammeeting 2019
We gaan weer een jaar door! wat gaan we dit jaar voor acties verzinnen om geld bij elkaar te sprokkelen voor het goede doel?   Meer
30-05-2020
-
01-06-2020
Roparun 2020
   Meer